Welkom

Welkom bij Tandprothetische Praktijk
H.M. van Beek

T.P.P. van Beek, een begrip in kunstgebitten

Lisse- Tandprothetische praktijk van Beek is het adres voor kunstgebitten en reparaties in de regio. Van een plaatje tot de meest gecompliceerde implantaat-werkstukken, bij van Beek is het in prima handen!

Tandprotheticus Rik van Beek begon alweer 25 jaar geleden samen met zijn vrouw Miranda de praktijk aan de Kanaalstraat in Lisse. Hoewel van Beek aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek en de SNTI (destijds de opleiding voor tandprotheticus) als docent practicum is gevraagd heeft hij er toch voor gekozen om een zelfstandige praktijk te beginnen en met succes! Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een zeven-koppig team. Wie bij van Beek binnenstapt zal direct de laagdrempelige en gezellige sfeer ervaren. "Wij behandelen een klant zoals we zelf behandeld willen worden" legt van Beek uit.

Lees meer

Vergoedingen

Klik hieronder voor meer informatie

Gebitsimplantaat

Tandprothetische Praktijk van Beek Lisse is hét adres voor uw kunstgebit op implantaten.

Het gebitsimplantaat: het verschil tussen een los en vast kunstgebit

Tandprothetische Praktijk van Beek Lisse is hét adres voor uw kunstgebit op implantaten. Met de meer dan 30 jaar persoonlijke ervaring van Tandprotheticus Rik van Beek is de praktijk vertrouwd met alle gangbare implantaatsystemen. U bent er in deskundige handen, of het nu gaat om uw eerste implantaatprothese of uw vervangende implantaatprothese. Naarmate iemand langer zonder eigen tanden en kiezen is zullen de kaken steeds lager slinken. Met name de onderkaak is hieraan onderhevig en vaak zit de onderprothese hierdoor los.

Mondhygiëne

Onze missie en visie geven inzicht in wat wij in de praktijk willen betekenen voor onze cliënten.

Gezond begint in de mond!

Onze algemene gezondheid kan in gevaar komen door slechte mondhygiëne.
Om achteruitgang van de mondconditie te voorkomen werken wij samen met mondhygiëne praktijk Diana van Staden. Deze praktijk is gevestigd op 2 locaties. De locatie Lisse bevindt zich bij ons onder één dak op Kanaalstraat 187a. De praktijk in Sassenheim bevindt zich op de Jan van Brabantweg 31 Sassenheim. Het centrale telefoonnummer van deze 2 locaties waar u zich direct kunt laten inschrijven is 0252-764090. Op de locatie Lisse neemt Josine waar.

Digitalisering

Wanneer digitale technieken een meerwaarde voor u zijn passen wij het toe.

Van digitaal tot 3D-print

Moderne Cad Cam technieken vormen ook binnen onze praktijk een aanvulling op onze manier van werken. Onze eigen design afdeling geeft ons bij diverse deelwerkzaamheden veel ondersteuning. Wij zetten deze technieken in om nog nauwkeuriger te kunnen werken. Wij volgen de ontwikkelingen op digitaal gebied op de voet en wanneer deze een meerwaarde voor u zijn, direct opnemen binnen onze workflow.