Even voorstellen

Met meer dan 40 jaar een begrip in de bollenstreek

Miranda, Praktijkmanager
Miranda is vanaf het begin betrokken bij de praktijk en beheert het administratieve gedeelte binnen onze snel groeiende praktijk. Haar ondernemersgeest en behulpzaamheid bij zorgvragen maken haar waardevol. De ontelbare kopjes koffie die ze aan onze cliënten heeft aangeboden, typeren haar gastvrijheid!

Rik, Tandprotheticus
Meer dan 40 jaar geleden begon ik in een tandtechnisch laboratorium. Mijn interesse leidde tot de opleiding tot tandtechnicus en later tot Tandprotheticus. Ondanks kansen als docent koos ik voor het opzetten van mijn eigen praktijk. Met trots zie ik nu dagelijks het succes, dankzij de steun van mijn team en anderen om mij heen.

Daisy, Tandprotheticus
Daisy heeft de 5-jarige opleiding tot tandtechnicus moeiteloos doorlopen, gevolgd door de succesvolle afronding van de 4-jarige opleiding tot Tandprotheticus in 2015. Ze is zelfkritisch, zet zich maximaal in voor onze cliënten, en heeft een scherp oog voor detail. Haar motto is 'Check check, dubbel check!'

Zahra, Gediplomeerd Tandtechnicus
Gediplomeerd tandtechnicus. Afgestudeerd aan het instituut vakopleiding tandtechniek in 2014. Zahra is heel gedreven en leergierig en heeft een sterke wil om vooruit te komen! Zij is een onmisbare schakel binnen het creatieve proces in onze praktijk. Zahra volgt momenteel de studie Klinische Prothese Technicus aan de Dutch HealthTec Academy

Vitalina, Digitalisering Technicus
Vitalina is verantwoordelijk voor digitalisering. Ze heeft hiervoor opleidingen gevolgd in Nederland en Monaco bij toonaangevende bedrijven in de digitale sector. Daarnaast heeft ze een talent voor het ontwerpen van lepels, beetplaten en steggen. Bovendien draagt ze ook haar steentje bij aan een deel van de tandtechniek, waar ze haar creatieve touch toevoegt om het resultaat nog mooier te maken.

Ismaïl, Gediplomeerd Tandtechnicus
Met tien jaar tandtechnische ervaring en momenteel bezig met de studie Klinische Prothese Technicus aan de Dutch HealthTec Academy, integreert Ismaïl zich voortdurend nieuwe kennis in zijn werk voor optimale dienstverlening aan cliënten.

Josine, Mondhygiëniste
In 2019 afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland Amsterdam. Zij heeft sindsdien ervaring opgedaan in diverse Tandarts- en Mondhygiënistpraktijken gericht op tandvleesproblemen en implantaten. In 2022 behaalde zij tevens haar Master diploma Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit. Op de vrijdag staat zij bij T.P.P. van Beek voor u klaar om met u samen te werken aan een schone en gezonde mond. Big-registratie: 79930272179

Anja, Interieurverzorgster
Anja werkt sinds begin 2023 bij ons als omloopassistente. Zij houdt zich bezig met het steriliseren en desinfecteren van alle instrumenten die we in de mond gebruiken, en met het algemene onderhoud van onze praktijk

Omara, Leerling tandtechnicus
Met een achtergrond als gediplomeerd tandartsassistente en ervaring in implantologie, heeft haar loopbaan verder ontwikkeld als medewerker steriele medische hulpmiddelen in diverse organisaties, waaronder het academisch centrum voor de tandheelkunde in Amsterdam. Haar passie voor tandheelkunde, met een focus op tandprothetiek, bracht haar uiteindelijk bij van Beek, waar ze momenteel als student werkt om dit vak te leren.

Solliciteren
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en vaardige collega’s. Kom jij ook ons team versterken? Stuur ons gerust een mailtje op info@gebitskunst.nl en dan nemen wij snel contact met je op.